Om oss

Carlsson & Co AB startades 1993 av bröderna Björn och Magnus Carlsson men sedan hösten 2019 är ägarbilden ändrad, Björn har lämnat stafettpinnen vidare till Henrik och Sebastian som tillsammans med Magnus skall ta företaget vidare in i framtiden.

Vi är generalagent för flera välkända kvalitetsmaskiner som Messersi minigrävare och minidumper, Denka Lift och Easy Lift skyliftar, Baron tvångsblandare och transportband.

Dessutom är vi bland annat återförsäljare för Giant minilastare, Brenderup, Reko trailer, Sävsjö släp samt Brian James Trailers. Hos oss hittar ni allt inom släp upp till 3,5 ton.

Vi har kunnig personal på verkstaden och ett välfyllt lager med originaldelar till alla förekommande släp och maskiner, hör med oss för kostnadsförslag.

Våra medlemsskap

MaskinLeverantörerna, ML är branschföreningen för Sveriges etablerade leverantörer av mobila arbetsmaskiner. 

Vi finns till för våra medlemmar, men vi finns också till för deras kunder. För att kunderna ska kunna göra trygga affärer med våra medlemmar. Alla våra medlemmar skriver under på att leva efter föreningens kvalifikationsbestämmelser. Det betyder i korthet att medlemsföretaget har en solid ekonomi samt företags- och ansvarsförsäkring. Ett medlemskap säkerställer också att medlems-företaget har god branschkunskap, kvalificerad personal och att de följer god affärsed och använder branschens gemensamma leveransvillkor. Hemsida: www.maskinleverantorerna.se

 

Hyreskedjan är en rikstäckande branschförening för uthyrningsföretag i Sverige. Den kompetens och det breda maskinsortiment som marknaden kan erbjudas till såväl bygg/anläggningsbranschen, industri, stat, kommuner samt privatkunder m.m. bygger på den erfarenhet och ständiga utveckling som sker i medlemsföretagen.

Inom branschföreningen bevakas och informeras till medlemsföretagen om myndighetskrav, lagkrav samt övriga bestämmelser och förordningar som krävs för att kunna tillhandahålla maskiner och utrustning som är de mest lämpade för att uppfylla ställda arbetsmiljökrav, ergonomikrav samt med avseénde på effektivitet och ekonomi det bästa alternativet. Våra medlemsföretag arbetar mot såväl kvalitets- som miljösystem för att möta högt ställda kundkrav. Hemsida: www.hyreskedjan.se

Företagarna är Sveriges största organisation för små och medelstora företag. De erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar. Hemsida: www.foretagarna.se